100%-ban kézzel kódolt, böngésző- és eszközfüggetlen megjelenést garantálok tabletekre, mobilokra, és nagy felbontású képernyőkre is optimalizálva. Mindezt igényes, jól szegmentált kódolással és a Google aktuális rangsorolási irányelveinek figyelembevételével

Egyedi WordPress sablon

A WordPress struktúrájához maximálisan illeszkedő, egyedi sablont készítek bármilyen grafikai tervből, legyen az egy egyszerű blog, céges portál, vagy webáruház. Egyedi widgetek, egyedi tartalmi megoldások kódolása sem probléma.

Egyedi HTML5/CSS3 Sablon

Szívesen készítek egyedi fejlesztésű rendszerekhez is sitebuildet. Egy komplett közösségi oldal és egy 100 000 termékes webáruház responsive megjelenésének kódolása van már mögöttem. Bátran kereshetsz egyedi elképzeléseiddel is.

Mobilbarát HTML e-mail sablon

Ha igényes levelezést szeretnél fontos, hogy hírlevelek, e-mail sablonok kinézete passzoljon az arculattal és mobilon is jól olvasható legyen. Ismerem az e-mail kliensek sajátosságait, megjelenítési módjait és korlátait is.

Mire van szükségem a közös munkához?

A forrásanyagot PSD-ben, PDF-ben, vagy akár JPG-ben is küldheted. A forrásfájlokat is kérem képanyagok, vektor grafikák. Szükségem lesz még a szöveges tartalomra, vagy mintaadatokra.

DOLGOZZUNK EGYÜTT?
Jelenleg új együttműködést sajnos nem tudok vállalni, köszönöm megértésed!