Logó és arculattervezés

Ha még nincs a cégnek vektoros logója, vagy arculata először tervezünk egyet, ami alapján el tudjuk készíteni a weboldal grafikai terveit. Általában 2-3 logó terv készül, amelyből egyet finomítunk tovább.

Funkcionális tervezés

A célok és igények felmérése után rendszerezzük a weboldalra szánt információkat, kidolgozzuk a weboldal struktúráját és szerkezeti megjelenését, csoportosítjuk az aloldalakat és megtervezzük a navigációt.

Egyedi responsive webdesign

A tevékenységi körhöz és arculathoz igazodó megjelenést tervezünk a felhasználói szokások figyelembevételével. Responsive webdesignt készítünk, mely minden kijelzőhöz igazodik.

WordPress honlapmotor

A WordPress egy könnyen kezelhető és személyre szabható tartalomkezelő rendszer, mely a kis- és középvállalkozások vállalkozások igényeit maximálisan lefedi. Emellett rengeteg kiegészítő létezik hozzá.

Egyedi WordPress sablon

A megtervezett grafikai tervből a WordPress struktúrájához illeszkedő sablont készítünk HTML/CSS/JS/PHP nyelvek segítségével. Kizárólag az adott projekt elvárásaihoz igazított, kézzel kódolt sablonokat készítek.

Keresőbarát kialakítás

A weboldalak a Google aktuális rangsorolási irányelveinek figyelembevételével, a legkorszerűbb technikai megoldásokkal és a legfrissebb optimalizációs ajánlások alapján készülnek.

Tartalom feltöltés, formázás

Az elkészült weboldalt feltöltjük az általad küldött tartalommal. Redesign esetén a már meglévő honlap tartalmát megfeleltetjük az új rendszerhez, a szükségtelen “kódszemetet” kitakarítjuk, a képeket optimalizáljuk.

Online Marketing eszközök

Minden készülő weboldalon beállítása kerülnek a Google szolgáltatásai (Search console, Analitics) valamint a Facebook kampányokhoz szükséges Open Graph Protocol. Ezeken felül bármilyen marketing eszközt be tudunk integrálni.

Gyorsaság és biztonság

A gyors betöltési időt és a biztonságot az egyedileg kódolt sablonnal, a média elemek (képek, grafikák) megfelelő tömörítésével és a legkorszerűbb fejlesztési és optimalizációs technikák alkalmazásával érjük el.

Weboldal karbantartás, ha az oldalt én készítettem

Nincs időd szerkeszteni a weboldal tartalmát? Nem ismered a webes szabványokat? A segédletek ellenére is nehézkes a weboldal minőségi gondozása? Havidíjas előfizetésben tovább gondozom a honlapodat.

 

mit tartalmaz a karbantartás:

  • biztonsági mentés
  • rendszerfrissítés
  • teljesítményoptimalizálás
  • kép- és médiaoptimalizálás
  • weboldal tartalom gondozás, szövegformázás

a karbantartásnak nem része:

  • funkcionális bővítés
  • digitális alapkompetenciák
  • adminisztrációs feladat, pl elhagyott jelszavak visszaállítása

Gyakori kérdések

DOLGOZZUNK EGYÜTT?
Jelenleg új együttműködést sajnos nem tudok vállalni, köszönöm megértésed!