Munkáim nagy részét főleg céges weboldalak készítése teszi ki, leginkább kis- és közép vállalkozásoknak. Emellett webes felhasználói felületek, alkalmazások, logók, névjegyek grafikai tervezésével bíznak meg leggyakrabban.

Weboldalak tervezésébe 2006-ban kezdtem bele hobby szinten, majd az évek során a szenvedélyemmé vált és arra törekedtem, hogy minden szempontból optimális weboldalakat készítsek.

A vizuális megjelenésen túl a webdesignt érintő területeken (Pl: Marketing, SEO, Social Media) is folyamatosan aktualizálom ismereteimet, hogy naprakész és valóban használható dolgokat készítsek.

emese-pocsik-webdesigner

Több évig tanultam programozni, mérnökinformatikusnak tanultam, de a webre specializálódtam, azon belül is a front-end áll hozzám a legközelebb. Fontos számomra, hogy egyszerűen, tisztán és “elegánsan” valósítsam meg a felhasználó központú weboldal terveket.

Az utóbbi években több hazai és külföldi ügynökségnek is dolgoztam megbízásos jelleggel, távmunkában, szabadúszóként. 6 éve kezdtem dolgozni a kanadai székhelyű Exquison marketingnél, mint webdesigner, az utóbbi években pedig sitebuilder is. Üzleti weboldalakat fejlesztünk a kanadai, észak-amerikai piacra.

Egy évet dolgoztam a dublini Unique Communications-nál, ahol főleg Joomla és WordPress sablonokat fejlesztettem, valamint egyéb programozási munkákat is végeztem.

Az olyan weboldalakban hiszek, melyek valódi megoldásokat nyújtanak a felhasználóknak, konkrét céllal, tudatos stratégiával és magas színvonalon készülnek.

Rendkívül gyakorlatias vagyok, ami ebben a szakmában kifejezetten előny. Szeretem a praktikus, egyszerű, de nagyszerű megoldásokat és igyekszem minden tervezési szempontot a megvalósíthatóság szemszögéből vizsgálni.

2017 januárjában csatlakoztam az OWT-hez oktatóként, ahol összetettebb weblapok HTML + CSS responsive kódolását tanítom.

Küldetésemnek érzem, hogy rendszeresen informáljam a célközönségemet, minden olyan weboldal készítést érintő dologról, melyek segítenek az online célok elérésében. Már több mint 60 blogbejegyzést írtam az elmúlt években, gyakorlatias és valóban érthető stílusban. Engem is írásaimon keresztül ismerhetsz meg a legjobban.

 

DOLGOZZUNK EGYÜTT?
Jelenleg új együttműködést sajnos nem tudok vállalni, köszönöm megértésed!