Pócsik Emese – szabadúszó webdesigner, sitebuilder

2007 óta készítek üzleti weboldalakat kis- és közép vállalkozásoknak.

Munkáim nagy részét főleg céges weboldalak készítése teszi ki, leginkább kis- és közép vállalkozásoknak. Emellett webes felhasználói felületek, alkalmazások, logók, névjegyek grafikai tervezésével bíznak meg leggyakrabban.

Weboldalak tervezésébe 2006-ban kezdtem bele hobby szinten, majd az évek során a szenvedélyemmé vált és arra törekedtem, hogy minden szempontból optimális weboldalakat készítsek.

A vizuális megjelenésen túl a webdesignt érintő területeken (Pl: Marketing, SEO, Social Media) is folyamatosan aktualizálom ismereteimet, hogy naprakész és valóban használható dolgokat készítsek.

emese-pocsik-webdesigner

Több évig tanultam programozni, mérnökinformatikusnak tanultam, de a webre specializálódtam, azon belül is a front-end áll hozzám a legközelebb. Fontos számomra, hogy egyszerűen, tisztán és “elegánsan” valósítsam meg a felhasználó központú weboldal terveket.

Az utóbbi években több hazai és külföldi ügynökségnek is dolgoztam megbízásos jelleggel, távmunkában, szabadúszóként. 6 éve kezdtem dolgozni a kanadai székhelyű Exquison marketingnél, mint webdesigner, az utóbbi években pedig sitebuilder is. Üzleti weboldalakat fejlesztünk a kanadai, észak-amerikai piacra.

Egy évet dolgoztam a dublini Unique Communications-nál, ahol főleg Joomla és WordPress sablonokat fejlesztettem, valamint egyéb programozási munkákat is végeztem.

Az olyan weboldalakban hiszek, melyek valódi megoldásokat nyújtanak a felhasználóknak, konkrét céllal, tudatos stratégiával és magas színvonalon készülnek.

Rendkívül gyakorlatias vagyok, ami ebben a szakmában kifejezetten előny. Szeretem a praktikus, egyszerű, de nagyszerű megoldásokat és igyekszem minden tervezési szempontot a megvalósíthatóság szemszögéből vizsgálni.

Küldetésemnek érzem, hogy rendszeresen informáljam a célközönségemet, minden olyan weboldal készítést érintő dologról, melyek segítenek az online célok elérésében. Már több mint 60 blogbejegyzést írtam az elmúlt 3 évben, gyakorlatias és valóban érthető stílusban. Engem is írásaimon keresztül ismerhetsz meg a legjobban.